Supreme Tiny Friends Farm voor kleine huisdieren

Supreme Tiny Friends Farm voor kleine huisdieren

De Tiny Friends Farm producten bieden een uitgebalanceerde voeding. Ze zijn ontwikkeld met behulp van voedingsexperts om aan de dagelijkse behoefte van elke specifieke knaagdiersoort te voldoen.

Op al onze verpakkingen staat de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH). Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

Bij deze ADH-tabel staat ook altijd ‘+ hooi + water’ – omdat konijnen, cavia’s, chinchilla’s en degoes voldoende hooi en water nodig hebben voor een goede gezondheid en het slijten van hun continu groeiende tanden.

De ingrediënten die we gebruiken voorzien in de benodigde eiwitten (om te groeien), koolhydraten (voor energie), vezels (voor de spijsvertering en de gezondheid van het gebit), olie (voor een gezonde, glanzende vacht), en vitaminen en mineralen (voor de botten, tanden en huid).

Met gemengd voer moet altijd eerst het bakje leeg zijn voordat u nieuw voer geeft. Dit voorkomt selectief eetgedrag (wanneer uw huisdier alleen bepaalde stukjes uit het voer eet en de rest laat staan). Als uw huisdier selectief gaat eten, dan krijgt hij niet meer de benodigde voedingsstoffen binnen. Overweeg dan om over te stappen naar onze Selective voeding – een smakelijke brok die 100% van alle benodigde voedingsstoffen bevat.

Russel Rabbit Tasty Mix

Meer informatie

Russel Rabbit Timothy Mix met Wortel & Timothy hooi

Meer informatie

Baby Bunni Russel Rabbit Junior Tasty Mix

Meer informatie

Gerty Guinea Pig Tasty Mix

Meer informatie

Harry Hamster Tasty Mix

Meer informatie

Charlie Chinchilla Tasty Mix

Meer informatie

Reggie Rat & Mimi Mouse Tasty Mix

Meer informatie

Gerri Gerbil Tasty Mix

Meer informatie

Russel Rabbit Tasty Hay

Meer informatie