Happy Hoppers – Meer Informatie

Altijd al willen weten hoe een pas geboren cavia er uit ziet, hoe goed een konijn kan horen, waar degoes vandaan komen of andere interessante feiten over de dieren waar u van houdt?

Word lid van de Happy Hoppers Club en u komt het allemaal te weten en het levert ook nog besparingen op. Allemaal GRATIS via Supreme’s Happy Hoppers Club.

Leer!

Word een kleine knager-expert en uw huisdiertje profiteert van de voordelen. Happy Hoppers voorziet u van de laatste nieuwtjes en informatie via dierenartsen, voedingsexperts en andere experts. Dit wordt gedaan door middel van een nieuwsbrief die ongeveer 4 x per jaar verschijnt.

Bespaar!

Zorg ervoor dat er meer geld is aan het eind van uw maand – door speciale acties en kortingsbonnen komt uw kleine huisdier nooit tekort.

Ontvang!

U ontvangt een welkomstgeschenkje wanneer u lid wordt van de Happy Hoppers Club. En geniet van meer extraatjes als u deelneemt.

Plezier!

Ontmoet de Happy Hoppers crew op speciale evenementen en neem deel aan quizzen en wedstrijdjes en maak kans op “goodie bags” en geschenkjes.

Hip-hop naar Happy Hoppers en profiteer van de kortingen op Supreme producten!