Hieronder treft u een aantal redenen aan waarom we u aanraden om bij een specialist te winkelen:

 • Ze hebben verstand van dieren
  Speciaalzaken leren altijd bij – hetzij op eigen kracht, hetzij via trainingsprogramma’s die door hun leveranciers worden aangeboden. Hun kennis van de gezondheid en het welzijn van huisdieren en producten voor huisdieren is ongeëvenaard. En ze vinden het belangrijk om u te helpen uw huisdier gezond en gelukkig te houden, door de juiste voeding te geven, de beste leefomgeving te bieden en om ervoor te zorgen dat aan alle gedragsbehoeften wordt voldaan. Ze hebben ook ervaring, omdat ze elke dag feedback krijgen van eigenaren van huisdieren over wat goed heeft gewerkt voor hun huisdier en hebben geleerd hoe ze het welzijn van huisdieren kunnen verbeteren.
 • Ze begrijpen de individuele behoeften en voorkeuren van uw huisdier
  Het personeel van een goede dierenspeciaalzaak heeft niet alleen verstand van huisdieren in het algemeen, maar ook vaak van uw huisdier in het bijzonder, vooral als u vaak op bezoek komt. Dit betekent dat u vaak als eerste weet of er een nieuw product is dat echt bij de behoeften van uw huisdier past. Het kan u tijd en geld besparen omdat ze u helpen bij het kiezen van de beste producten die binnen uw budget passen. Geen geld meer verspillen aan producten die uw huisdier negeerde of die problemen veroorzaakten in plaats van een verbetering van het leven van uw huisdier.
 • Ze helpen u te vinden wat u belangrijk vindt
  Uw dierenspeciaalzaak leert niet alleen uw huisdier kennen, maar ook u. Dus als u met een beperkt budget moet winkelen, zorgen zij ervoor dat ze passende producten voor u vinden en u advies geven over waar er ruimte is om geld te besparen. Als u op zoek bent naar milieuvriendelijke producten, dan kunnen zij u daar ook over informeren.
 • Ze zullen proberen om altijd het product dat u gebruikt op voorraad te hebben
  In de grote supermarkten staat de voeding voor kleine huisdieren vaak lager op de prioriteitenlijst dan voeding voor mensen. Hoewel we allemaal kunnen begrijpen waarom dat belangrijk is, is het goed om te weten dat uw plaatselijke dierenspeciaalzaak altijd zal proberen om ervoor te zorgen dat ze een voorraad kwaliteitsvoeding voor huisdieren hebben. Als klein bedrijf kunnen ze vaak flexibeler zijn en lokale leveringen aanbieden wanneer winkelbezoeken niet mogelijk zijn.
 • Ze hebben vaak speciale acties, kortingsbonnen en andere aanbiedingen
  U kunt kiezen uit een veel bredere selectie van producten voor huisdieren, waarvan vele worden ondersteund door probeerverpakkingen, kortingsbonnen, speciale aanbiedingen of loyaliteitsprogramma’s.
Pet-Shop
 • Ze bieden een ander soort winkelervaring
  Speciaalzaken geven niet alleen informatie en advies om u te helpen bij uw aankopen. Ze bieden ook een plek om door heen te lopen – ze helpen u bij het ontdekken van nieuwe producten, nieuwe ideeën op te doen over hoe u het leven van uw huisdier kan verbeteren, of bepalen of het nemen van een huisdier iets voor u is. U kunt producten aanraken en inspecteren om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met uw keuze en natuurlijk zijn er geen verzendkosten wanneer u in de winkel winkelt! Sommige dierenspeciaalzaken bieden ook diensten aan zoals het trimmen of gewichtscontroles.
 • Ze profiteren van uw centen, maar dat geldt ook voor de hele gemeenschap
  Dierenspeciaalzaken hebben meestal geen aandeelhouders of investeerders; het zijn vaak familiebedrijven die direct profiteren van elke cent die u in hun winkel uitgeeft. Onze binnensteden zouden er niet hetzelfde uitzien zonder de vele kleine, zelfstandige ondernemers die keuze, expertise en interesse bieden.
 • Ze zijn een geweldige bron van lokale kennis over huisdieren
  Wilt u weten waar u de beste trimsalon of pensionkennels kunt vinden? Uw lokale dierenwinkel heeft alle details en voorkennis op basis van tevreden klanten. Ze kunnen u ook tips geven over trainingen, huisdierevenementen of de beste hondenwandelingen in uw gemeente.
 • Ze bieden een plek waar u contact kunt maken met andere mensen met dezelfde interesses
  Genieten van een praatje met een mede-huisdiereigenaar? U vindt ze bij uw plaatselijke dierenspeciaalzaak. We gaan niet altijd puur uit noodzaak naar de winkel – voor sommige mensen is het sociale contact juist heel belangrijk. En wat is er makkelijker dan een praatje aan te knopen met iemand die gegarandeerd uw interesse in huisdieren deelt?
 • Ze begrijpen hoe het voelt om van een huisdier te houden
  Voelt u zich een beetje emotioneel omdat uw huisdier ziek is of enthousiast over een nieuw huisdier? Dan hier een klein geheimpje: de meeste eigenaren van dierenspeciaalzaken kiezen hun carrière op basis van hun liefde voor huisdieren. Dat betekent dat ze zich kunnen inleven in hoe u zich voelt en dat maakt hen de ideale mensen om uw favoriete huisdiermomenten mee te delen.

Op zoek naar een dierenspeciaalzaak bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op!

shop local sign