Onze geschiedenis

Meer dan 30 jaar geleden introduceerden wij Russel Rabbit, het eerste specialistische voer voor konijnen in Europa. Sindsdien hebben wij ons assortiment continu uitgebreid.

charlie-chinchilla
brand-heart-dutch

Onze passie

We vinden duurzaamheid en het milieu zeer belangrijk. Daarom doen we er alles aan om onze impact op de wereld om ons heen en alles wat daarin leeft, ook ons mensen, zo klein mogelijk te houden!

Onze verantwoordelijkheid

Bij Supreme nemen we onze verantwoordelijkheid voor kleine huisdieren en de gemeenschap in het algemeen zeer serieus. Ons beleid is om de beste kwaliteit voeding te bieden en om altijd duidelijk te communiceren hoe kleine huisdieren gevoerd moeten worden. Als u er zeker van bent dat u alles kunt bieden wat uw nieuwe huisdiertje nodig heeft, kunt u uw nieuwe beste vriendje kiezen – en natuurlijk gaan genieten van hun gezelschap, wetende dat u goed voor ze kunt zorgen.

supreme-food-feeding-recommendations

Onze aanbevelingen

Om u te helpen beslissen of een bepaalde voeding uw huisdier alle voedingsstoffen geeft die het nodig heeft, hebben we de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden (ADH) op onze verpakkingen geplaatst – dit vindt u ook op verpakkingen van voeding voor mensen. We zijn de eerste producent van huisdiervoeding ter wereld die dit op hun verpakkingen heeft geplaatst. Dit betekent ook een garantie voor consistentie en kwaliteit die geen enkele andere producent kan evenaren.

En er is meer! We geven op de verpakking duidelijke instructies over hoe u uw kleine huisdieren het beste kunt voeren om ze gelukkig en gezond te houden.

caviagroep

Dierenwelzijn

Een ander ding waar we echt om geven is het welzijn van kleine huisdieren. Daarom willen wij u vragen om na te denken over de volgende zaken voordat u een nieuw huisdier gaat nemen – bent u in staat om –

  • De juiste huisvesting te bieden?
  • Ruimte voor beweging te bieden?
  • Dagelijks voer en water te geven?
  • Dagelijks aandacht te geven?
  • Regelmatig te borstelen?
  • Dagelijks de kooi schoon te maken om ziektekiemen te bestrijden?
  • Te controleren op tekenen van ziekte?
  • Uw huisdier naar de dierenarts te brengen voor regelmatige gezondheidscontroles en andere behandelingen?
  • Iemand te vinden die voor ze zorgt als u weg bent?
  • Dagelijkse beweging te bieden?
contact-us-rabbits

Wilt u meer weten?

Voor meer gedetailleerde informatie over ons merk kunt u contact met ons opnemen en u ontvangt advies van onze experts. Echter, als u zich zorgen maakt over de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, moet u onmiddellijk een dierenarts raadplegen.