Onze normen

Omdat we van kleine huisdieren houden, zullen we er alles aan doen om de hoogste norm te halen in alles wat we voor ze maken. We onderzoeken grondig wat hun behoeften zijn. Dit samen met dierenartsen en voedingsspecialisten die constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dierenwelzijn.

Onze productiemethoden

Onze productiemethoden voldoen, voor zover mogelijk, aan dezelfde normen als die voor het bereiden van voedsel voor mensen. Elke voeding heeft ook zijn eigen productielijn. Dit betekent dat voeding voor herbivoren wordt gemaakt in een vegetarische omgeving.

Een belangrijke factor gedurende het hele proces is de traceerbaarheid – tot aan de verkoop. Dus als u Supreme voeding koopt, dan kunt u er zeker van zijn dat we er alles aan gedaan hebben om er voor te zorgen dat u uw huisdier uitstekende voeding geeft, in alle opzichten.

contact-us-rabbits

Wilt u meer weten?

Voor meer gedetailleerde informatie over ons merk kunt u contact met ons opnemen en u ontvangt advies van onze experts. Echter, als u zich zorgen maakt over de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, moet u onmiddellijk een dierenarts raadplegen.