Supreme Ethiek

Bovendien gebruiken we geen palmolie in onze producten. Palmolie is een soort plantaardige olie die in veel alledaagse voedingsmiddelen en producten wordt gebruikt. Tegenwoordig wordt bijna alle palmolie geproduceerd in en geëxporteerd uit Indonesië en Maleisië, waar regenwouden worden vernietigd om plaats te maken voor palmolieplantages. Dit betekent dat daarbij orang-oetans en andere dieren worden gedood. Door deze grootschalige ontbossing dreigen orang-oetans uit te sterven, samen met vele andere inheemse soorten van Borneo en Sumatra.

Onze ingrediënten

Supreme maakt de beste uitgebalanceerde voedingen om het welzijn van kleine dieren te bevorderen en we zijn lid van de Pet Food Manufacturers Association – maar daar stopt het niet…

Pet Food Close Up
Supreme feit

Een vegetarische fabriek voor vegetarische dieren!

Wist u dat we al ons voedsel voor kleine herbivoren maken zonder dat het in aanraking komt met dierlijke eiwitten? Dat betekent dat we onze voedingen en snacks voor uw kleine huisdieren kunnen maken in speciale vegetarische omgevingen.

guinea-pig

Bekijk onze Duurzaamheidsbrochure

contact-us-rabbits

Wilt u meer weten?

Voor meer gedetailleerde informatie over ons merk kunt u contact met ons opnemen en u ontvangt advies van onze experts. Echter, als u zich zorgen maakt over de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, moet u onmiddellijk een dierenarts raadplegen.