WAAR VOOR. JE GELD.

Als je klein bent, is elke hap belangrijk. Dat is waarom Tiny Friends Farm graag de meest waardevolle dingen in het leven biedt – zoals een heerlijke smaak en waardevolle voedingsstoffen. Dus u weet wat u moet doen voor deze geweldige kleintjes die bij elke hap meer van u zullen houden.

Tiny Friends Farm. Voer Ze Geluk

TFF Header

Onze Tiny Friends Farm producten

Onze smakelijke voedingen voor kleine huisdieren, gemaakt in het hart van Suffolk, Groot Brittanië, met indien mogelijk lokaal geproduceerde natuurlijke ingrediënten, zijn oh zo lekker en speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw kleine huisdier. En we hebben ook heerlijke snacks en zachte, absorberende bodembedekkingen!

Vind het perfecte product voor uw kleine huisdier

tff-bedding-hygiene-group

Bodembedekkingen van Supreme

Kleine dieren hebben een schone, droge bodembedekking nodig die absorberend en hygiënisch is. Dit houdt ze warm en droog op koude winterdagen en hygiënisch en droog in hete zomers. Bekijk ons assortiment bodembedekkingen om uw kleine huisdier gezond en schoon te houden.

Veelgestelde vragen

Eten konijnen wortels?

Hoewel konijnen wortels eten en ze lekker vinden, is het beter om niet te veel te geven. Dit komt omdat wortels meer suiker bevat dan andere groenten en dit kan schadelijk zijn voor het gebit. Suikerhoudend voedsel kan ook de spijsvertering van een konijn verstoren, waardoor er plakpoep kan ontstaan die aan de achterkant vast komt te zitten. Als dit gebeurt,is het konijn ook vatbaar voor madenziekte, wat een ernstige aandoening is die dringend behandeld moet worden door een dierenarts. Een voordeel van wortels is dat ze er goed op moeten kauwen en dit is een essentieel voor konijnen vanwege hun constant groeiende tanden. Maar het is beter om op hooi te kauwen, omdat het lange vezels bevat en goed is voor de spijsvertering. Vruchtboomtakken zijn ook ideaal om op te kauwen en hebben ook de voorkeur boven wortels.

Eten muizen kaas?

Het beeld van een muis die in een stuk kaas kruipt, is een beetje een mythe! Een heel klein stukje kaas is prima als tussendoortje, maar het is niet bepaald gezond en ze geven de voorkeur aan andere snacks. Onthoud dat snacks een zeer klein deel van hun dagelijkse voeding moeten uitmaken, en dat muizen een uit voedingsoogpunt uitgebalanceerde voeding nodig hebben, naast voldoende vers water. Muizen houden ook van foerageren, en u kunt dit nabootsen door hun voedsel en snacks in hun kooi te verstoppen.

Hebben cavia’s een vriend nodig?

Cavia’s hebben zeker het gezelschap van een andere cavia nodig gelukkig te zijn – ze spelen samen, slapen samen en zullen vaak met elkaar ‘praten’. U kunt ze als paartje houden of in kleine groepen. Twee of drie mannetjes kunnen vaak samen worden gehouden als ze voldoende ruimte hebben en er geen vrouwtjes in de buurt. Vrouwtjes kunnen vaak goed opschieten met andere vrouwtjes in groepen van twee, drie of zelfs meer. Als een vrouwtje en een mannetje bij elkaar worden gehouden, moet het mannetje worden gecastreerd om voortplanting te voorkomen.

Bekijk onze Tiny Friends Farms brochure

stock-icon-grey

Wilt u deze producten opnemen?

Ons assortiment Tiny Friends Farm is ook geliefd bij huisdieren en hun baasjes. Zorg ervoor dat u onze populairste voedingen, snacks en bodembedekking op voorraad heeft voor de huisdiereigenaren die in uw winkel komen.