We hebben alle informatie die u nodig heeft over degoevoeding. Degoes zijn herbivoren en hebben hooi en ander voedsel nodig om gezond te blijven. U kunt gewoon onze eenvoudige richtlijnen volgen.

Hieronder ziet u wat degoes dagelijks nodig hebben:

  • Vers water: noodzakelijk
  • Hooi: een bron van lange vezels voor een gezond gebit en gezonde spijsvertering
  • Krachtvoer: nodig voor een goede voedingsbalans en vezels
  • Verse groenten: pompoen, paprika’s, kruiden
  • Snacks: droge toast, Supreme snacks
degu-eating-treats

Vers water – moet altijd beschikbaar zijn. U kunt het in een flesje of bakje geven. Controleer dagelijks het tuitje van de fles, deze kan namelijk verstopt raken. Waterbakjes moeten zwaar zijn, zodat ze niet kunnen worden omgestoten.

Krachtvoer – krachtvoer voor degoes levert de vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die niet in andere voedingsmiddelen zitten of in variabele hoeveelheden aanwezig kunnen zijn.

We raden een voeding met een hoog vezelgehalte aan om hun constant groeiende tanden te slijten en hun darmen gezond te houden. Een degoevoeding mag niet te veel suikers bevatten, omdat ze erg vatbaar zijn voor diabetes. Zorg ervoor dat de voeding geen siropen of melasse bevat die de suikerinname kunnen verhogen en die ook schadelijk zijn voor hun gebit en spijsvertering.

Naast hooi en water leveren monocomponente brokjes alle voedingsstoffen die ze nodig hebben.

Vers voedsel voor degoes – voer elke dag een kleine hoeveelheid verse groenten of verse kruiden.

Snacks voor degoes – het met de hand voeren van een snack is een leuke manier om een band op te bouwen met uw degoes. Het vermijden van suiker is erg belangrijk. Onze Selective Naturals Snacks zijn gezond en bevatten geen toegevoegde suikers. Kies de soorten die geschikt zijn voor herbivoren.

Selective-Naturals-Treats