We hebben alle informatie die u nodig heeft over gerbilvoeding. Het lijkt misschien ingewikkeld, omdat gerbils geen echte vegetariërs zijn, ook al eten ze voornamelijk zaden en granen en een mix van voedsel nodig hebben om ze gezond te houden, maar u kunt gewoon ons eenvoudige advies volgen.

Hieronder ziet u wat gerbils dagelijks nodig hebben:

  • Vers water: noodzakelijk
  • Krachtvoer: nodig voor een goede voedingsbalans – een mix is geschikt voor hun natuurlijke neiging om te foerageren
  • Verse groenten in kleine hoeveelheden zoals wortels, selderij, paprika, sla, courgette
  • Fruit: alleen af en toe een traktatie
  • Snacks: meelwormen, zaden, noten
gerbil-eating

Vers water – moet altijd beschikbaar zijn. U kunt het in een flesje of bakje geven. Controleer dagelijks het tuitje van de fles, deze kan namelijk verstopt raken. Waterbakjes moeten zwaar zijn, zodat ze niet kunnen worden omgestoten.

Krachtvoer – krachtvoer voor gerbils levert de vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die niet in andere voedingsmiddelen zitten of in variabele hoeveelheden aanwezig kunnen zijn.

Volkoren wordt aanbevolen om hun constant groeiende tanden te slijten en hun darmen gezond te houden. Monocomponente brokjes leveren alle voedingsstoffen die nodig zijn in elke hap.

Een mix (die granen en groenten kan bevatten die geheel of in stukjes worden gedroogd) levert de voedingsstoffen die nodig zijn in elk van de stukjes. Het is belangrijk om er bij het voeren van een mix voor te zorgen dat het bakje wordt leeg gegeten voordat deze wordt bijgevuld, zodat uw gerbils alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Brokjes of mixen van hoge kwaliteit bevatten natuurlijke ingrediënten die gerbils graag eten, zonder toevoeging van suikerhoudende siropen die kunnen leiden tot spijsverterings- of gebitsproblemen.

Vers voedsel voor gerbils: elke dag een klein beetje van wat ze lekker vinden. Aan nieuwe groenten moet u ze langzaam laten wennen.

Snacks voor gerbils – het met de hand voeren van een snack is een leuke manier om een band op te bouwen met uw gerbils. Onze Selective Naturals Snacks  zijn gezond en bevatten geen toegevoegde suikers. Kies de soorten die geschikt zijn voor gerbils.

ss-naturals-harvest-loops-hover-thumbnail