Waar komen degoes vandaan?

Degoes zijn afkomstig uit centraal en noordelijk Chili en komen voor in leefgebieden variërend van open vlaktes tot de hellingen van het Andesgebergte, met name aan de westkant. Ze leven meestal in grote groepen in een complex netwerk van holen.

Wat eten degoes?

Degoes zijn herbivoren en hebben voldoende hooi nodig om genoeg vezels binnen te krijgen. Ze moeten ook dagelijks een portie van een hoogwaardige, uitgebalanceerde degoe-voeding krijgen. Deze voedong moet een zeer laag vetgehalte hebben, rijk aan vezels zijn en geschikte niveaus van vitamine C bevatten, wat vooral belangrijk is voor hun gezondheid. Degoes zijn vatbaar voor diabetes en obesitas, dus het is het beste om te kiezen voor een voeding zonder toegevoegde suikers.

Wanneer slapen degoes?

Degoes zijn niet echt overdag of ’s nachts actief. In feite zijn ze het meest actief bij zonsopgang en zonsondergang, doen ze overdag dutjes en slapen ze ’s nachts voor langere periodes.

Probeer vandaag nog onze smakelijke voedingen voor kleine huisdieren!

Huisdieren verslinden jaarlijks meer dan 200 miljoen porties van onze voedingen en snacks. Als uw kleine huisvriend onze voeding nog niet heeft geprobeerd, dan kunt u hier meer te weten komen over onze onweerstaanbare lekkere voeding en snacks.