We hebben alle informatie die u nodig heeft over muizenvoeding. Het lijkt misschien ingewikkeld, omdat muizen een mix van voedsel nodig hebben om ze gezond te houden, maar u kunt gewoon onze eenvoudige handleiding volgen.

Hieronder ziet u wat muizen dagelijks nodig hebben:

  • Vers water: noodzakelijk
  • Krachtvoer: brokjes of mix (nodig voor een goede voedingsbalans)
  • Groene bladgroenten (broccoli, boerenkool), knapperig fruit (appels zonder zaden, peren), erwten, gekookte granen
  • Snacks : Supreme snacks, gekookt vlees, levende insecten, gekookte pasta

Vers water  – moet altijd beschikbaar zijn. U kunt het in een flesje of bakje geven. Controleer dagelijks het tuitje van de fles, deze kan namelijk verstopt raken. Waterbakjes moeten zwaar zijn, zodat ze niet kunnen worden omgestoten.

Krachtvoerkrachtvoer voor muizen levert de vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die niet in andere voedingsmiddelen zitten of in variabele hoeveelheden aanwezig kunnen zijn.

Volkoren wordt aanbevolen om hun constant groeiende tanden te slijten en hun darmen gezond te houden. Monocomponente brokjes leveren alle voedingsstoffen die nodig zijn in elke hap.

Een mix (die granen en groenten kan bevatten die geheel of in stukjes worden gedroogd) levert de voedingsstoffen die nodig zijn in elk van de stukjes. Het is belangrijk om er bij het voeren van een mix voor te zorgen dat het bakje wordt leeg gegeten voordat deze wordt bijgevuld, zodat uw muizen alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Brokjes of mixen van hoge kwaliteit bevatten natuurlijke ingrediënten die muizen graag eten, zonder toevoeging van suikerhoudende siropen die kunnen leiden tot spijsverterings- of gebitsproblemen.

Groene bladgroenten – een klein handje bladgroenten is een welkome aanvulling op het dagelijkse dieet van een muis. Vind hier een lijst met veilige groenten voor kleine huisdieren.

Snacks – het met de hand voeren van een snack is een leuke manier om een band op te bouwen met uw muis. Onze Selective Naturals Harvest Snacks zijn gezond en bevatten geen toegevoegde suikers. Kies de soorten die geschikt zijn aan uw muizen te voeren.

ss-naturals-harvest-loops-hover-thumbnail